Mød nogle af udstillerne på Bogmessen Aarhus

Her kan du møde nogle af de forfattere, forlag, bogbloggere m.v. som udstiller på Bogmessen Aarhus.

Vi opdaterer siden jævnligt med flere udstillere og senere også med mere info og standpladser.


Forfatter og illustrator
Eva Ehler

“Himmelheltene udgiver eventyrlige bøger og malebøger, der fokuserer på livsmestring i bred forstand. Kom forbi min stand, og se hvad jeg tilbyder både børn og voksne.”

Forlaget DreamLitt

“Forlaget DreamLitt har en bred profil indenfor skønlitteratur og specialiserer sig derudover i rollespilsbøger samt hobby- og kogebøger. Kom forbi vores stand, hvor I finder bøger til hele familien.”

Forfatter Susie Kierkegaard

“Synes du også, at biller, sommerfugle, bænkebidere og mariehøns er sjove, smukke og spændende? Og er du nysgerrig på de kryb, der bor i haven? Kig forbi min stand, og hør mig fortælle mere om havens liv og forunderligheder på scenen i salen.”

Forfatter Preben Steen

“Jeg er forfatter til seks bøger, som blandt andet handler om tabuer forbundet med handicap. Jeg glæder mig til være med på Bogmessen sammen med mit forlag, DreamLitt, og fortælle mere om mine bøger. Kom forbi, og sig hej.”

Forfatter og multikunstner Thomas Eje

“Jeg glæder mig til at præsentere min nye selvbiografi på Bogmessen Aarhus sammen med mit forlag, Afart, og til at fortælle jer endnu mere om den på Bogscenen er din. Ses vi?”
Fotocopyright: Katherine Eje

Forfatter Luuna Sommer

“Min 3. bog udkommer i december 2023 og hedder “Lev i fuldt flor – fra overvægtig til let og livsglad”. Det er en ærlig fortælling om livskrise og opblomstring. Kom forbi min stand, og hør mig fortælle mere på Bogscenen. Jeg glæder mig til at møde dig på Bogmessen.”

Forlaget Caretoons

“Vilmers Blodsukker-ballade” er en ny familiebog, skrevet til børn i alderen 6-10 år, der tager familien i hånden gennem en svær tid – fra det første hospitalsophold til månederne efter diagnosticering. Kig forbi Caretoons’ stand. Vi glæder os til at se jer!”

Forfatter
Wenche Thinnesen Vogtmann

“Jeg vil møde dig med et åbent sind, mens jeg fører dig ind i mine mange universer og persongallerier. Kommer du forbi min stand og ser mine bøger, vil der være en lille overraskelse. Glæder mig til, vi ses.”

Forfatter Hanne Mouritsen

“Forlaget Pure Nordic Yoga med forfatter Hanne Mouritsen udgiver bøger, spil og kort med yoga som omdrejningspunkt. Kom og prøv yoga på min stand, og lad dig inspirere af spil, kort og bøger.”

Forfatter Sinus Reuss

“Nine Eyes” og “Intet at skjule” eller “CPH under vand”. Hvad gør det ved os, når Big Brother is watching? Voksen, ung, barn, roman, noveller, overvågning, klima, coming of age … kom og mød mig, se og hør mere om mine bøger.”

Forfatter
Karen Fogh Andersson

“Jeg tager guitaren og poesien under armen, moderhjertet bankende under blusen, åbne arme, lyttende ører og nysgerrige øjne med på Bogmessen. Kig forbi – det vil glæde mig.”

Forfatter Martin Davidsen

“Jeg glæder mig meget til en spændende bogmesse med mange indslag og god underholdning for alle aldre og byder selv ind med optræden for læsere og interesserede. Jeg håber vi ses.”

Forlaget Silkefyret

“Vi specialiserer os i oversat litteratur og en serie håndlavede, kunstfærdige nyudgivelser af danske forfattere. Kom forbi vores stand og se vores udvalg af spændende ny, dansk litteratur samt glemte mesterværker og nyklassikere.”

Forfatter Susanne Lykke

“Kom forbi min stand og hør om min nye ungdomsgyser, Drømmenes Portal, der udkommer i 2024. Jeg har også flere af mine danske og engelske titler med. Jeg glæder mig meget til at møde dig på Bogmessen Aarhus.”

Forfatter
Marianne Bodil Mollerup

“Jeg har skrevet Skriften på Væggen og andre fortællinger. Bogen består af 12 noveller som handler om dem, som stod i skyggen af det kaos, ungdomsoprøret og 70’ernes kriser skabte. Kom og sig hej.”

Forfatter
Michael Folkmann-Schjerbeck

“Jeg skriver bøger, som er inspireret fra mit eget liv, tilføjet en autentisk, spændende vinkel. Jeg debuterede i 2023 med bogen “For dig”, hvor nøgleord er socialrealisme, spænding og coming of age. Kom forbi og hør mere.”

Forfatter Anjelica Søndergaard

“Jeg er forfatter til romanen Turkish Delight, som henvender sig til kvinder 40+. Bogen er en kærlighedserklæring til venindeskabet, det gode grin og eventyr. Kom forbi og sig hej – der er garanti for god stemning.”

Forfatter Søren Kiil

“Kom forbi min stand på Bogmessen Aarhus og hør mig fortælle om min roman RELOAD. Her får du en thriller i retning af Stephen King. Det bliver ikke kedeligt!”

Forfatter
Lena la Cour Pind

“Jeg skriver spontane digte om hverdagen, som handler om kærlighed, angst, afstand og nærhed. Kom og sig hej og hør mere. Jeg glæder mig til at møde dig.”

Forfatter Janet Jarndorf

“Jeg er ny forfatter og ser virkelig frem til at møde andre forfattere, forlag og ikke mindst læsere. Er du krimifan, så kom forbi og få en snak. Jeg glæder mig til at møde dig.”

Scandinavian Print Group

“Vi er Skandinaviens største trykkerikoncern. Kom forbi vores stand og få rådgivning omkring bogproduktion i verdensklasse, hør mere om vore sprodukt bookbox, få udleveret prøver og meget mere.”

Forfatter
Liselotte Quintrell

“Jeg er Metakognitiv Terapeut og har skrevet selvhjælpsbogen Omprogrammering, der guider dig til, hvad du selv kan gøre efter en sygdomsdiagnose, for at blive fri og leve den bedste udgave af dit liv. Kom forbi min stand og hør mere.”

Illustrator & forfatter
Charlotte Frobenius

“Jeg glæder mig til at møde små og store læsere og vise jer mine fine børnebøger og illustrationer på Bogmessen i Aarhus. Kig forbi mit bord i Marselisborgsalen.”

Forfatter
Michael Dalgaard

“Bogmesser er vigtige, og det er inspirerende at møde andre forfattere og ikke mindst læserne. Ses vi på Bogmessen Aarhus?”

Forfatter
Lykke Lindbo

“Er du til alfer, fantasy og nordisk mytologi? Så glæder jeg mig til at fortælle dig mere om min trilogi om Fanny Fairychild, som er en eventyrlig fortælling for hele familien, på Bogmessen i Aarhus.”

Illustrator & keramiker
Luise A. Jensen

“Jeg er illustrator og keramiker, som har fokus på det eventyrlige, magiske og ting, som giver et smil på læben. Kig forbi min stand, hvor du bla kan se min keramik, erotiske malebog og andre sjove ting”

Forfatter
Christina Ramskov

“Jeg er forfatter til Fønixens hjerte, som er en serie på 9 bøger. Jeg glæder mig rigtig meget til at præsentere mine bøger på Bogmessen Aarhus, og til at stå på scenen og fortælle om mit forfatterliv.”

Forfatter Trine Andersen

“Jeg er GRAMMATIKTOSSEN, som formidler grammatik og dansk retskrivning på en overskuelig, letfordøjelig og humoristisk måde. Kom forbi min stand, få en snak og se min bog om Grammatiktossens grammatik.”

Atlasia Kids – Magasin

“Vi henvender os til muslimske børn i et magasin, der udgives på mere end fem sprog. Vi glæder os til at møde vores læsere og andre, som er nysgerrige efter at høre mere om vores magasin.”

Forfatter
Pernille Kim Vørs

“Jeg glæder mig så meget til en weekend i bogens ånd og håber at få travlt med at sludre om bøger i alle genrer sammen med dem der har lyst til at komme forbi.”

Forfatter
Palle Hansen-Skov

“Jeg skriver historiske dramaer, hvor spænding, indsigt og det underfundige er grundstenene. Kom forbi min stand, hvor du kan se mine bøger og høre mere om mit forfatterskab.”

Alias Forlag

“Hos Alias forlag mener vi, at alle bør have glæden af en ny bog. Vi ser meget frem til at hilse på læsere, forfattere og andre forlag på den nye Bogmessen Aarhus.”

Bogbloggere

Mød nogle af bogbloggerne på Bogbloggers Island. Bogbloggere læser og anmelder bøger, primært på de sociale medier – men nogle har også egen hjemmeside. Bogmessen Aarhus har lavet Bogbloggers Island, som er et dedikeret område, hvor bogbloggerne kan slå sig ned mellem deres besøg hos forfattere og forlag.


Bogblogger
Lærke Emilie Uhrenfeldt Jensen

“Jeg driver @laerkesbogblog på Instagram, hvor jeg deler læseoplevelser og anbefalinger. Jeg ser frem til at deltage på Bogmessen og dele min kærlighed til bøger med andre bogelskere og forfattere.”

Bogblogger
Maja Hinrichsen

“Jeg elsker at læse. På min Instagramprofil Majalæser deler jeg ud af mine læseoplevelser og anbefalinger af bøger. Jeg synes det er megahyggeligt at være medlem af dejlige bogfællesskaber og ser frem til at møde dig på Bogmessen .”

Bogblogger
Rikke Sørensen

“Jeg er bogblogger og læser typisk romancer og YA-bøger. Jeg glæder mig til at deltage på bogmessen, og udvide mit netværk med andre bogbloggere, forfattere og forlag.”

Bogblogger
Anne-Kathrine Holm

“Jeg hedder Anne Kathrine og har bogbloggen Torndahlbooks. Jeg brænder for at skabe læselyst hos andre, hvilket jeg håber mit lille bogland kan være med til.”

Bogblogger
Johanne Lehmann Daugaard

“Som aktiv bogblogger på instagramprofilen Læsekrogen, er det vigtigt for mig at møde både forfattere, forlag og læsere. Jeg glæder mig derfor meget til at deltage på Bogbloggers Island på Bogmessen Aarhus.”

Book din messestand

Du kan nu booke din stand på Bogmessen Aarhus. Skriv til os med dit ønske til standstørrelse og eventuelt ønske om standnummer fra messeplanen på siden Udstillerinfo & Priser, og vi kontakter dig snarest.