Kenneth Strandby, messekoordinator

Kenneth Strandby er, ud over at være iværksætter og entreprenør, messekoordinator hos EVENT MESSERNE ApS.

Kenneth har været messekoordinator og konsulent på opstart af både store og små messer, events og udstillinger siden 1983, både i Tyskland og Danmark, og med mere en 7 mio gæster i 40-50 messehaller.

Blandt andet har Kenneth været arrangør på de store, danske kvindemesser Womans World med Mai-Britt Vingsøe og Dennis Knudsen, og han var med til at stifte Womans World Magasinet samt magasinet Ide Ferie.Ud over at være messekoordinator, har Kenneth Strandby haft fingrene i alt, lige fra motorsport til design og filmbranchen. I sin fritid er han også kunstkurator – ligesom han selv er en aktiv kunstner.

Kenneths mission er, at udvide den kulturelle mangfoldighed, blandt andet med en bogmesse i Aarhus.

“Vi skal placere litteraturen i centrum af Vestdanmark, og give rum til forfattere, så de kan dele deres arbejde med et bredere publikum.”

Lykke Lindbo, digital specialist og koordinator

Lykke Lindbo har en baggrund inden for grafisk design og digital marketing. Til daglig arbejder Lykke i en international mobilitets-virksomhed, og i fritiden er Lykke fantasyforfatter og forlægger. Lykke er desuden fortalskvinde for bogmessens forfatterudvalg og bistår blandt andet med marketing og kommunikationsopgaver.

Birgit Schreiber,
sekretariatschef

Birgit Schreiber er uddannet forsikringssælger og har blandt andet arbejdet som juridisk korrespondent. Birgit har tidligere arbejdet i Danmark, Tyskland og Tyrkiet som ansvarlig for alle Quelle Calls. I dag er vi glade for, at Birgit har ansvaret for EVENT MESSERNEs sekretariat og finansielle afdeling.

Derfor ønsker vi Bogmessen Aarhus

En bogmesse er en betydningsfuld, kulturel begivenhed, der kan gavne både borgere og kulturlivet som helhed. Vi mener, at Vestdanmark fortjener sådan en begivenhed.

Kulturel mangfoldighed

Aarhus er en by med en rig kulturarv og en blomstrende kulturscene. Bogmessen Aarhus tilbyder et forum, hvor forskellige kulturelle stemmer kan finde sammen og præsentere deres arbejde.

Litteraturen i centrum

Bogmessen Aarhus vil placere litteraturen i centrum af Aarhus’ kulturliv og give forfattere og forlag en platform til at dele deres arbejde med endnu flere litteraturinteresserede.

Læsning og litteratur

Bogmessen Aarhus vil fremme læselyst og litterær interesse blandt byens borgere, især de unge. Læsning er afgørende for personlig udvikling og uddannelse, og en bogmesse kan fungere som et inspirerende værktøj til at fremme læsevaner.

Kulturelt fællesskab

Bogmessen Aarhus vil skabe muligheder for kulturelt fællesskab og udveksling af idéer. Det vil give både borgere og kulturaktører en chance for at samles og inspirere hinanden.

Kontakt os

Ønsker du at forhåndsreservere din stand nu eller vil du vide mere om Bogmessen Aarhus, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.