Bogscenen er din

Bogmessens pulserende hjerte er den hyggelige scene i midten af Marselisborghallen. Her vil forfattere og forlag hele dagen lave korte indslag – og der vil være liv og aktiviteter alle dage. Det kan være præsentation af bøger, boglanceringer, oplæsning, interviews og meget mere.

Ordet er frit – ordet er dit.

Program for ‘Bogscenen er din’ vil være tilgængeligt her på siden, når vi kommer tættere på bogmessens åbningsdag. Scenen kræver tilmelding, og alle med stand på messen har mulighed for at melde sig på. Skriv til mail@bogmessen.dk, hvis du ønsker at vide mere eller booke en tid.

Speakers Book Corner

I den mindre udstillerhal, Marselisborgsalen, er der også en scene. Den har vi kaldt Speakers Book Corner efter den kendte Speakers Corner i Hyde Park, London.

Denne scene kræver ikke tilmelding på forhånd. Ved scenen er der en liste, hvor du kan skrive dig på, når det passer ind.

Alle kan stå på scenen, og er scenen tom og du har noget på hjerte, kan du hoppe op og lave et indslag.

Vi ses på scenen =)

Bogmessen Aarhus

Speakers Book Corner

I den mindre udstillerhal Marselisborgsalen, er der også en scene. Den har vi kaldt Speakers Book Corner efter Speakers Corner i Hyde Park, London.

Denne scene kræver ikke tilmelding på forhånd. Ved scenen er der en liste, hvor man kan skrive sig på løbende, når det passer ind. Alle kan stå på scenen – og er der ikke nogen, kan man hoppe ind og lave et indslag, hvis man har noget på hjerte.

Vi ses på Scenen =)

Bogscenen er din

Er du forlag eller forfatter med stand på messen, og ønsker du at booke tid på ‘Scenen er din’, så skriv til os og hør mere.

Det er gratis at booke tid på scenen.