Historien om Marselisborghallen i Aarhus

Marselisborghallen har 55 år på bagen og været brugt til alt ligefra udstillinger, koncerter og messer til store og små idrætsarrangementer.

Marselisborghallen

Marselisborghallen ligger nær Aarhus Centrum og blev opført som udstillingshal til Tivoli Friheden helt tilbage i 1968. Siden hen er hallen overgået til Aarhus Kommune, som i dag ejer hallen.

En større renovering

Marselisborghallen gennemgik en stor ombygning i 2019 inklusive en udvidelse af lokationen. Den store ombygning af hallen blev mulig pga en større donation fra Salling Fondene og et bidrag fra Aarhus Kommune.

Perfekt til en bogmesse

Den store Marselisborghal er 78×24 meter og egner sig derfor perfekt til udstillinger og messer. Det er derfor oplagt, at Bogmessen Aarhus rykker ind den 1. og 3. marts og byder velkommen til Årets bogmesse i Aarhus 2024. Her er god plads til, at både gæster og udstillere føler sig velkomne.

Er du interesseret i en stand på Bogmessen, så læs mere her.

Messearrangør, Kenneth Strandby, Event Messerne ApS har 40-års erfaring med alle typer messer, events og udstillinger i både Danmark og Tyskland med mere end 7 mio gæster i 30-40 messehaller. Han har desuden været konsulent på opstart af messer i flere lande i Europa gennem tiden.

“Det vigtigste, når man arrangerer messer er at alle, både de mange tusinde gæster og udstillere, har en super god oplevelse. Alle har stor betydning for messens succes, og jeg går personligt langt for, at alle føler sig VIP.”

Kenneth Strandby, Event Messerne ApS

Book din messestand

Du kan nu booke din stand på Bogmessen Aarhus. Skriv til os med dit ønske til standstørrelse og eventuelt ønske om standnummer fra messeplanen herover, og vi kontakter dig snarest.