Start på yoga

For det første har yoga gitt meg en gave av helse og vitalitet. Jeg var aldri en veldig atletisk eller friskt barn. Jeg var alltid i sykepleierens kontor for en eller annen grunn. Jeg var alltid den siste plukket person for volleyball i grunnskole. Jeg gjorde gymnastikk og dans på skolen. Men generelt følte jeg meg klosset og koblet fra kroppen min. I slutten av tenårene og begynnelsen av tyveårene, begynte jeg på en forsiktig praktisering av integralyoga, noe som førte til ashtangayoga snart etterpå. Veldig fort ble jeg sterkere, mer fleksibel og med en merkbar forbedring i min immunitet mot sykdom. I tillegg til de fysiske endringene la jeg merke til økt evne til å fokusere. Noe som forbedrete resultatene mine i skolen. Mine relasjoner begynte også å forbedre seg. Kanskje på grunn av at jeg følte meg bedre. Jeg mistet ikke lenger besinnelsen så lett. Og mine langvarige problemer med angst og sjenanse begynte å gradvis forbedre.

Jeg tar yoga med meg videre i livet mitt. Yoga og bøker er kjernen i livet mitt. Det vil holde meg tilkoblet når jeg starter mitt liv i Norge. Jeg har også startet på noen norske bøker. Jeg leser noen klassikere. Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant. Det er ganske morsomt, og vist veldig populær her oppe mellom fjellene. (Har faktisk nettopp oppdaget at det er svensk. Jeg leste vist en norsk oversettelse. Ups!) Javel, man er vel på fremmed jord her oppe nord for Kattegat.