Bære min baby… Bæresele? Bæresjal?

Jeg har sett på bæretøy. Bæreseler, bæresjal. Den type ting. Det er viktig å ha god ergonomi. Både som barn og forelder. Heldigvis er jeg ganske sterk i kjernemuskulaturen. Så jeg tror ikke det er så veldig vanskelig å måtte bære barnet. For meg iallfall. Men fordi jeg har lest studier, som sir det er sunt å bære en baby. Ropet mindre, og mindre sannsynlighet for kolikk. Vet ikke helt. Jeg tenkte på å få tak i en bæresjal. For første gang uansett. Det er en slik – K’tan. Men det er bare ikke så lang tid å bruke den. Jeg ser også på ergo baby. Det har blitt gjort noen tester, og da synes det som om det er ergobaby360 som er best i test. Det var her jeg så bæresele testene. Det var noen test fra Norge og Danmark. Det beste for meg, tror jeg er ergo babyen 360. Også den som hadde fått mest poeng i test. Litt dyrt kanskje. Kanskje jeg kjøper den i Danmark, det må være billigere. Det bør i alle fall bli undersøkt. Kan også være jeg ville ha både bære sjal og bærestropp. Og så det er enda mer hva de koster. Kanskje mamma kan sende den i posten. Jeg lurer på kostnadene for porto og toll. Hmmmm.
Fremtid med bæresele? Det er ikke meg på bilde
Jeg tror at i alle fall at viktigheten av den nære kontakt med barnet. Jeg tror at dette er hvordan de gjorde i gamle dager. Ganske gamle dager. Tilbake da kvinnene plukket bær, mens mennene var ute på jakt. Den slags gamle dager. Jeg tror at vi bodde i så mange tusen år på den måten, at det er slik vi er innrettet for å gjøre. Babyer ble ikke lagt i en seng på gangen. De var med ut. Det var den eneste måten det kan gjøres på. Og jeg har også tenkt å leve sånn. Det viser forskning og. Jeg vil gjøre det, hvis det er det som trengs for barnet mitt en god start i livet. Nu har jeg overtalt migselv til at købe både bæresjal og bæresele. Det er nok det bedste. Og se videoen.
Det er en lur måte å holde en baby.

Ok, nok om det. Jeg har sett på flere bøker. Men ikke helt hva jeg skal lese. Jeg har lest så mye om yoga på det siste. Og så mye om babyer. Jeg tror jeg trenger å lese noe mer komedie, som når jeg leste om hundredeåringen. Jeg har bestemt at det må være en norsk forfatter. Ikke samme feil som sist, da jeg leste en svensk forfatter og trodde det var norsk. Det var pinlig nok. Ikke mer av det.